Ontdek wat jij kan doen

Weet jij al wat je kunt doen om je woning te verduurzamen? Ik vertel je wat je kunt doen, help je bij het zoeken van de juiste vakmensen en regel de hypotheek voor je. Zo kun jij je bezig houden met de leuke dingen. 

TV uitzending Doe Maar Duurzaam

Wat betekent verduurzamen eigenlijk? Wat zijn de voordelen en welke mogelijkheden zijn er? Ik vertel je er meer over in het RTL Z televisieprogramma Doe Maar Duurzaam. 

Nu kijken

Duurzaamheidshypotheek

De duurzaamheidshypotheek is een hypotheek speciaal voor het verduurzamen van je woning. Het is een extra lening die je afsluit naast de hypotheek die je nodig hebt voor de aankoop van je woning. Het bedrag dat je extra leent om te verduurzamen, stort ik in een bouwdepot. Hiervan betaal je de rekeningen van installaties en werkzaamheden. Je hebt hier 2 jaar de tijd voor. Voor de duurzaamheidshypotheek reken ik ook nog eens een lagere rente van 0,5% met NHG en 1% zonder NHG.

  • Later beslissen

    Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Geen probleem. Ik reserveer alvast het budget voor je. Je hebt twee jaar de tijd om de werkzaamheden uit te laten voeren. Zo kun jij je nu focussen op de verbouwing of inrichting.

  • Betalen via mijn app

    Je rekeningen declareer je heel eenvoudig in mijn bouwdepot app. Gewoon vanaf je bank en zonder papieren rompslomp. 

  • Aantrekkelijke voorwaarden en rente

    Het maximale bedrag waarvoor je een duurzaamheidshypotheek kunt afsluiten is 35.000 euro. De rente staat gedurende de looptijd vast, je betaalt 0,5% rente voor 15 jaar vast.  

Meer groen in de wereld

Voor iedere Lot duurzaamheidshypotheek die wordt afgesloten, plant ik nu 2 bomen! Een in Nederland, een in het buitenland. Zo helpen we samen mee aan een gezonder klimaat!  

De bomen worden geplant via de organisatie Trees for all.