Een hypotheek bij Lot?

Net je droomhuis gevonden? Wat leuk! Nu de hypotheek, die moet nog geregeld worden, spannend...of toch niet? Ontdek meer over mijn hypotheken en lees hoe je een hypotheek in 3 stappen eenvoudig en snel bij mij regelt. 

 • Jouw voordelen

  Ik maak je graag blij. Dat doe ik door mijn hypotheken eenvoudig te houden en je een aantrekkelijke rente te bieden. Ik zorg dat je geen verrassingen achteraf hebt of tegen ingewikkeld gedoe aanloopt. En natuurlijk ga ik je hele leven mee, ook als jij toe bent aan je volgende droomhuis.

 • Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

  Je kunt bij mij een hypotheek afsluiten met NHG. Als je je hypotheek later wilt verhogen of meeverhuizen, dan kan dit ook zonder NHG.

  Wat is NHG?
 • Mijn voorwaarden

  Hoe ziet jouw leven er over een tijdje uit? Ook dan passen wij nog bij elkaar. Je kunt mij zonder kosten eerder terugbetalen met je eigen geld. En ben jij toe aan je volgende droomhuis? Dan verhuis ik gewoon met je mee.

  Kenmerken
 • Duurzaam wonen

  Ontdek wat je kunt doen om je woning te verduurzamen. In slechts 3 stappen help ik je hiermee. Met mijn duurzaamheidshypotheek regel je ook nog eens tegen een lagere rente je hypotheek.

  Meer informatie

Mijn rentes

Hieronder zie je de actuele rentetarieven voor mijn annuïteiten- en lineaire hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Je kunt kiezen om je rente vast te zetten tot een periode van 30 jaar. Rentevaste periodes van 25 jaar en 30 jaar zijn alleen beschikbaar voor eerste, nieuwe hypotheken. Laat je adviseren door een hypotheekadviseur over welke rentevaste periode het beste bij jou past.

Voor mijn duurzaamheidshypotheek betaal je een lagere rente van 0,5% (NHG). Zo kun jij nog voordeliger lenen om je woning te verduurzamen.

1 jaar 5 jaar 10 jaar 15 jaar 20 jaar 30 jaar
0,88% 0,95% 1,08% 1,29% 1,35% 1,72%
Vergelijk alle rentes van Lot

Zoek je een adviseur?

Je wilt je droomhuis kopen en je liever niet bezig houden met gedoe rond je hypotheek. Ik help je daarbij maar een hypotheek is een belangrijke beslissing. Daar hoort ook een goed persoonlijk advies bij. Daarom kun je mijn hypotheek alleen afsluiten via een hypotheekadviseur. Ik werk samen met onafhankelijke adviseurs verspreid door het land. Er zit er vast wel een tussen bij jou in de buurt die bij je past. 

 

Vind een adviseur