Duurzaamheidshypotheek

Voor klanten die energiebesparende voorzieningen willen treffen of een energiebespaarbudget willen, kun je de Lot duurzaamheidshypotheek aanvragen. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar volledig wordt terugbetaald. Zo verduurzamen we samen.

Bestaande klanten hebben ook de mogelijkheid een duurzaamheidshypotheek aan te vragen via MijnLot, zonder dat je een adviesverplichting hebt. Klik hier voor meer informatie.

De kenmerken

Huis Verbouwen 1200 X 480 Lot Hypotheken

Welke energiebesparende maatregelen kunnen gefinancierd worden?

Bij het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek kunnen alleen de energiebesparende maatregelen worden gefinancierd die volgens de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet als zodanig gekwalificeerd worden. Bekijk hier de actuele lijst. Een airco is dus geen energiebesparende maatregel die gefinancierd wordt.

Bereken eenvoudig en snel wat er mogelijk is

base

Wat kun je besparen?

* Resultaten op basis van 1,5% rente
Energiebesparing0
Rente en aflossing duurzaamheidshypotheek0
Besparing per maand 0

Je verduurzamingsbudget

0

Verduurzaamadvies cadeau

Alle klanten die een hypotheek afsluiten krijgen een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders.


Wil de klant liever ergens anders een energiebespaarrapport aanvragen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Heb je vragen?

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.