Wie is Lot

Lot is een Nederlandse hypotheekaanbieder. Opgericht door NIBC Bank in Den Haag in 2020. Bij Lot houden we het graag simpel, blijft kwaliteit onze sleutel voor succes en is duurzaamheid een belangrijk focuspunt.

Door hard te werken en een uitgesproken passie voor onze klanten, producten en de markt, zijn we in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol, prijswinnend merk. In een blijvend veranderende markt veranderen wij mee. Zo onderscheidt Lot zich door aantrekkelijke rentes en een snel en simpel proces.

Snel, gemakkelijk en zonder verrassingen

Korte doorlooptijden

Lot heeft een snel en makkelijk acceptatieproces. Het uitbrengen van een renteaanbod en hypotheekaanbod gebeurt binnen 1 werkdag. Dit kan door het overslaan van onnodige handtekeningen, gebruik te maken van brondata en een korte stukkenlijst. Zo blijft het voor jou als adviseur en jouw klant simpel en overzichtelijk en is de hypotheek voor jouw klant binnen 1 werkdag geregeld.

Prettige voorwaarden

Naast aantrekkelijke rentes biedt Lot goede voorwaarden die aansluiten bij vragen vanuit markt. Zo kunnen klanten onbeperkt vergoedingsvrij aflossen uit middelen, is er een goede verhuisregeling, ruime overbruggingsmogelijkheid en is een bouwdepot 24 maanden geldig zonder kosten. Met de speciale Lot Duurzaamheidshypotheek kunnen klanten tegen een lagere rente hun woning verduurzamen. 

Dankzij hypotheekadviseurs

Uitgeroepen tot de beste hypotheekverstrekker en meest duurzame hypotheekverstrekker

Lot is uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar van Nederland in 2022 en 2023! Ook is Lot volgens de vakjury de meest innovatiefrijke hypotheekverstrekker op het gebied van verduurzaming onder de 5 jaar in 2023. Deze prijzen (Gouden en Groene Lotus Awards) zijn een initiatief van het vakblad InFinance. Vraag ernaar bij jouw hypotheekadviseur.

Telefoon

Wat hypotheekadviseurs over Lot zeggen

Recht toe, recht aan

Lot is ‘recht toe, recht aan’, biedt goede rentes en aantrekkelijke voorwaarden. Voor bestaande woningen en het oversluiten van hypotheken is Lot een goede partij die ik graag adviseer aan mijn klanten. De snelle verwerking is prettig en ik ben ook tevreden met de offertes die simpel en overzichtelijk voor de klant zijn. Lees meer.

Goed en snel

Het snel en gemakkelijk kunnen schakelen met Lot is erg fijn. Geen lange wachttijden, maar vlot antwoord op mijn vragen. Het hele acceptatieproces van Lot is ontzettend goed en snel geregeld. Denk daarbij aan het snelle rente voorstel en tot aan de bindende offerte. Lees meer.

Meedenken met jou

De korte lijntjes met de specialisten van het Lot team en het meedenken werkt enorm prettig. Daarnaast is ook het proces en de communicatie op orde, het is fijn schakelen. Deze aspecten zijn belangrijk voor een soepel verloop en zorgen voor vertrouwen. Lees meer.

Neem contact op

Wil je meer over Lot Hypotheken weten, even kennis maken of heb je andere vragen? Neem dan contact op met relatiemanager Jordy Coene of Herco Dekker. Zij staan met plezier voor je klaar!

Frame 52