Aanvraag en acceptatieproces

Een Lot hypotheek regel je gemakkelijk, snel en zonder verrassingen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van brondata, we vragen geen onnodige handtekeningen en de stukkenlijst houden we graag zo kort mogelijk. Een team Lot specialisten stelt iedere dag alles in staat om jou als intermediair en jouw klant tevreden te stellen en te houden. 

Verwerkingstijden van 1 werkdag

Snel, gemakkelijk en zonder verrassingen

Renteaanbod

Je dient via HDN een aanvraag in en ontvangt binnen 1 werkdag een renteaanbod. Wil de klant hier gebruik van maken? Dan hebben wij binnen 3 weken de 1e documenten of data nodig. Anders komt het renteaanbod te vervallen. Het is dus niet nodig het renteaanbod te laten ondertekenen.

Data en documenten

Lever de data en de documenten zoveel mogelijk tegelijk aan, dan kunnen wij de aanvraag het snelst beoordelen. Let hierbij goed op of de documenten goed en volledig zijn. Is alles akkoord? Dan ontvang je binnen 1 werkdag het hypotheekaanbod.

Service 600X300

De specialisten

Voor de acceptatie werkt Lot Hypotheken samen met meerdere service providers en een vaste Mid Office. Het Lot team beoordeelt jouw aanvragen en dossiers zo snel en zorgvuldig mogelijk. Is alles in orde? Dan krijg je hier direct bericht van.

Heb je vragen? Bel of e-mail dan gerust. Ze helpen je graag verder!

Voor het eerst een Lot Hypotheek aanvragen?

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.