Inloggen MijnLot

Vind een hypotheekadviseur

Je wilt je droomhuis kopen en je liever niet bezig houden met gedoe rond je hypotheek. Daar hoort ook een goed persoonlijk advies bij. Daarom kun je de hypotheken van Lot alleen afsluiten via een hypotheekadviseur. Vind een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. 

De eerste stap naar een nieuw huis

Ga goed voorbereid op pad

Wat meenemen naar een eerste hypotheekgesprek?

Het is belangrijk om een paar dingen mee te nemen naar je hypotheekadviseur. Zorg ervoor dat je paspoort of identiteitsbewijs bij de hand is, pak ook je meest recente salarisstrook erbij en zorg dat je de inloggegevens van je DigiD niet vergeet.

Je hypotheekadviseur zal je verder op weg helpen en aangeven welke documenten je nog meer nodig hebt om alles rond te krijgen. Zo ben je goed voorbereid!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Je hypotheekadviseur is de schakel tussen jou en de hypotheekverstrekker. Hij of zij heeft als doel om uit te zoeken welke hypotheekvorm het beste aansluit bij jouw financiële situatie, wensen en toekomstplannen. Het gaat tenslotte om een beslissing die een grote impact heeft op je leven.

Wat zijn de stappen om een huis te kopen?

Het kopen van een huis is een groot avontuur en er komt heel wat bij kijken. Gelukkig hoef je niet alles in één keer te doen. Er zijn een paar stappen die je doorloopt voordat je de sleutels van jouw koopwoning in handen hebt. Lees hier alle stappen en handige tips.

Hypotheek rijtjeswoning

Vragen over Lot Hypotheken?

Dan kan je Lot bereiken via telefoon en e-mail.