Inloggen MijnLot
Jouw hypotheekzaken op zak

MijnLot

MijnLot is een beveiligde online omgeving en app waarin je jouw Lot hypotheek kunt bekijken en wijzigingen kunt doorgeven. Zo kan je bijvoorbeeld een nieuwe woningwaarde doorgeven, extra aflossen en declaraties indienen voor het bouw- en duurzaamheidsdepot.

Lot App

Wat kan je bekijken via MijnLot?

Wat kan je zelf aanpassen via MijnLot?


Wijzigingen doorgeven

Je kunt contactgegevens, het wachtwoord en het bankrekeningnummer wijzigen.

Gemakkelijk extra aflossen

Wil je eenmalig óf elke maand automatisch een extra bedrag aflossen op je hypotheek? Dan kan je dit zelf aanpassen in MijnLot. Ook is het mogelijk om eerst alleen de mogelijkheden voor extra aflossen in MijnLot te bekijken. Hierdoor krijg je direct inzicht in het eventuele nieuwe maandbedrag, het verlaagde hypotheekbedrag en de kosten. Je kunt jaarlijks tot 15% van de lening vergoedingsvrij terugbetalen. Aflossen wordt automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Declareren binnen twee minuten

Tijdens een verbouwing heb je jouw handen vol en is het fijn als je facturen snel gedeclareerd kunnen worden uit het bouw- of duurzaamheidsdepot. Daarom kan je via MijnLot eenvoudig nota’s declareren door hiervan foto’s te uploaden.

Nieuwe woningwaarde doorgeven

Is je woning meer waard geworden? Of heb je afgelost op je hypotheek? Dan kan de hypotheekrente wellicht omlaag, omdat jouw hypotheek in een lagere risicoklasse valt. Daarvoor moet je een nieuwe woningwaarde aanleveren. Dat kan eenvoudig via de MijnLot omgeving of app.

Energielabel aanpassen

Je kunt het bij ons bekende energielabel van je woning vinden in MijnLot. Heb je je woning verduurzaamd en is het energielabel daardoor gewijzigd? Dan kan je het nieuwe energielabel hier gemakkelijk doorgeven.

Lot App

Download de app

De MijnLot app is er voor zowel iOS als Google Play. Binnen twee minuten staat de app op je telefoon en kun je zelf je Lot hypotheek beheren.