Wie ben ik?

Ik ben Lot. Een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2020 door NIBC Bank in Den Haag. Ik bied hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen.

Ik maak je graag blij. Dat doe ik door mijn hypotheken eenvoudig te houden en je een aantrekkelijke rente te bieden. Ik zorg dat je geen verrassingen achteraf hebt of tegen ingewikkeld gedoe aanloopt. En natuurlijk ga ik je hele leven mee, ook als jij toe bent aan je volgende droomhuis.

Uitgeroepen tot de beste hypotheekverstrekker 2022, 2023 en meest duurzame hypotheekverstrekker 2023
Ik ben uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar van Nederland in 2022 en 2023! Ook ben ik volgens de vakjury de meest duurzame hypotheekverstrekker onder de 5 jaar in 2023. Deze prijzen (Gouden en Groene Lotus Awards) is een initiatief van het vakblad InFinance. Vraag ernaar bij jouw hypotheekadviseur.

Waar sta ik voor?

Het kopen van een huis moet een feestje zijn! Je hypotheek wil je regelen zonder spannende momenten of gedoe met allerlei papierwerk. Je wilt vooraf weten waar je aan toe bent zodat jij je kan bezighouden met de leuke dingen en kan wegdromen bij het vooruitzicht van je nieuwe thuis. Daarom kun je mijn hypotheek afsluiten op een makkelijke, begrijpelijke en snelle manier. Zonder ingewikkeld gedoe.

Ik ben Lot
En het enige dat ik wil, is blije mensen zien.
Die blij zijn met hun huis.
En met hun hypotheek.
Want daar word ik weer blij van.

Ik ben Lot.
De hypotheek voor blije mensen.

 • Duurzaam

  Duurzaamheid vind ik belangrijk. Dat zie je terug in mijn hypotheken en in mijn manier van werken. Ik kijk net iets verder dan alleen hypotheken en help je graag met het ontdekken van de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen.

  Verduurzamen
 • Goede prijs

  Mijn hypotheken hebben goede voorwaarden en een aantrekkelijke rente. En met mijn duurzaamheidshypotheek kun je tegen een nog lagere rente extra lenen voor energiebesparende maatregelen.

  Rentes
 • Modern

  Ik maak slim gebruik van nieuwe technologieën waardoor ik jou sneller en beter van dienst kan zijn. Zonder onnodig en ingewikkeld gedoe.

  Hypotheek

Zoek je een adviseur?

Je wilt je droomhuis kopen en je liever niet bezig houden met gedoe rond je hypotheek. Ik help je daarbij maar een hypotheek is een belangrijke beslissing. Daar hoort ook een goed persoonlijk advies bij. Daarom kun je mijn hypotheek alleen afsluiten via een hypotheekadviseur. Ik werk samen met onafhankelijke adviseurs verspreid door het land. Er zit er vast wel een tussen bij jou in de buurt die bij je past. 

 

Vind een adviseur