Energielabel korting

Van 18 september 2023 t/m 31 december 2023 ontving je bij mij een rentekorting van 0,15% als je woning energielabel A of hoger heeft. Ontdek meer over mijn energielabel korting en de bijbehorende voorwaarden. Ik heb het hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet.

 • Energielabel A korting

  De korting geldt voor hypotheken zonder NHG en een rentevaste periode van 10 jaar. Je woning heeft minimaal energielabel A en je sluit een nieuwe hypotheek bij mij af voor de aankoop, verbouwing, verduurzaming of herfinanciering van je woning. De korting geldt t/m 31 december 2023

  Naar de voorwaarden
 • Nog geen energielabel A?

  Dan geldt de energielabel korting niet. Met mijn Duurzaamheidshypotheek kun je wel tegen een lagere rente energiebesparende maatregelen financieren en zo je woning verder verduurzamen. Bekijk hier welke energiebesparende maatregelen er zijn en wat het je financieel op kan leveren.

  Naar verduurzamen
 • Ik heb al een Lot Hypotheek

  Dan geldt de energielabel korting natuurlijk ook voor jou als je aan de voorwaarden voldoet. Je krijgt de korting als je huidige rentevaste periode afloopt in de periode dat de korting geldt en je voor je nieuwe rentevaste periode voor 10 jaar vast kiest.

  Naar de voorwaarden

Veelgestelde vragen

Wat houdt de energielabel korting op je hypotheek in?
De energielabel korting is een korting op je hypotheekrente wanneer je woning een geregistreerd energielabel A of hoger heeft. 

Voor wie is de energielabel korting?
De energielabel korting is van toepassing op hypotheken zonder NHG met een rentevaste periode van 10 jaar. Ook heeft je woning energielabel A of hoger op de datum dat ik een hypotheekaanbod uitbreng.

Waar kan ik een energielabel aanvragen?
Bekijk via de website van Energielabel of jouw woning een energielabel heeft en of deze nog correct is. Heb je nog geen energielabel of is deze niet actueel? Vind dan bij jou in de buurt een energieadviseur. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Hoe hoog is de energielabel korting?
De energielabel korting is op dit moment 0,15%.
 
Tot wanneer geldt de energielabel korting?
De energielabel korting geldt vanaf 18 september 2023 t/m 31 december 2023

Wat zijn de voorwaarden van de energielabel korting?
Op deze pagina vind je de voorwaarden voor mijn energielabel korting.