Inloggen MijnLot

Beste Hypotheekverstrekker 2023

Lot Hypotheken is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Hypotheekverstrekker onder de 3 jaar! De Gouden Lotus Awards is een initiatief van InFinance. Onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete hypotheekverstrekker. 

"Winnaar Lot Hypotheken krijgt waardering voor de deskundige en oplossingsgerichte medewerkers, de korte stukkenlijst, de snelle doorlooptijden én de scherpe NHG-tarieven. Meerdere adviseurs geven aan goede ervaringen met Lot Hypotheken te hebben in het segment starters, maar ook voor het financieren van woningverduurzaming met rentekorting weet de adviseur de weg naar Lot te vinden", aldus een samenvatting van waarom adviseurs op Lot hebben gestemd.

Nu ook meest duurzame hypotheekverstrekker onder de 5 jaar!

Afgelopen oktober 2023 is Lot Hypotheken ook uitgeroepen tot meest duurzame hypotheekverstrekker onder de vijf jaar van 2023! Dit komt mede doordat Lot zich onderscheidt op haar innovatiekracht. Lot zet zich in om verduurzamen voor bestaande en nieuwe klanten aantrekkelijk te maken. Meer weten over deze groene uitreiking, bekijk dan de website van InFinance.