Inloggen MijnLot

Samenwerking met Villa Pardoes

Lot Hypotheken En Villa Pardoes

In 2022 heb ik een hypotheek genomen op huisje ‘Wonderland’ bij Villa Pardoes. Hiermee zorgen we er samen voor dat 6 gezinnen kunnen genieten van een sprookjesachtige vakantie. Dankbaar dat we de handen ineen slaan en ik op deze wijze een kleine steun kan bieden aan de gezinnen. Daarnaast zullen we met de medewerkers van Lot Hypotheken een helpende hand bieden tijdens activiteiten die in de villa plaatsvinden en zullen we deelnemen aan sponsorevents.

Gert-Jan Van Boxel, Fondsenwerver bij Villa Pardoes: "Vanuit Villa Pardoes zijn we erg blij en dankbaar voor deze mooie en creatieve samenwerking. Met een hypotheek op huisje Wonderland maar ook de helpende hand die Lot zal bieden, kunnen we voor gezinnen een onvergetelijke week verwezenlijken."

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken! Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, en bevindt zich naast de Efteling. Per jaar overnachten er zo’n 600 gezinnen.

Houd onze social media kanalen in de gaten om onze samenwerking te volgen.