Meest innovatiefrijke duurzame geldverstrekker

Lot Hypotheken is uitgeroepen tot Meest innovatiefrijke duurzame geldverstrekker onder de 5 jaar! De Groene Lotus Awards is een initiatief van InFinance. Onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen hun stem uitbrengen en een jury bepaalt uiteindelijk de winnaar.

"De jury ziet dat winnaar Lot Hypotheken in het afgelopen jaar echt een stap heeft gemaakt om verduurzaming betaalbaar te maken. In deze Groene Lotus Award-categorie weet Lot zich te onderscheiden op haar innovatiekracht", aldus een samenvatting van waarom Lot heeft gewonnen.

Meer informatie

Gerelateerde artikels

05 september 2023

Wat is een bouwdepot?

Ga je je huis (ver)bouwen of verduurzamen? Dan kun je deze verbouwkosten via je hypotheek financieren. Het deel van het hypotheekbedrag dat je hiervoor gebruikt komt in een speciaal ‘potje’: het bouwdepot.  

 

Lees meer
25 mei 2023

Beste Hypotheekverstrekker 2023

Lot Hypotheken is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Hypotheekverstrekker onder de 3 jaar! De Gouden Lotus Awards is een initiatief van InFinance. Onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete hypotheekverstrekker. 

Lees meer
14 augustus 2022

In 5 stappen naar duurzaam wonen

Op 28 oktober is de Nationale Klimaatweek van start gegaan. De week die in het teken staat van klimaatbewuster leven, werken én slimmer energie opwekken. Afgelopen week nog werden we met onze neus op de feiten gedrukt; de temperatuur stijgt deze eeuw ten minste 2,7°C. We moeten hier dus met elkaar écht iets aan doen. De Rijksoverheid wil nóg meer burgers en organisaties inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Met de volgende 5 stappen slaag jij er ook in om duurzamer te gaan wonen.

Lees meer