Lot Hypotheken verlengt samenwerking met Villa Pardoes

Lot Hypotheken verlengt de samenwerking met Villa Pardoes. Afgelopen jaar begon Lot met de samenwerking en nam een hypotheek op huisje ‘Wonderland’. Hierdoor konden gezinnen gedurende het jaar genieten van een zorgeloze vakantie. Ook dit jaar verleent Lot weer een hypotheek, wordt er geholpen met de activiteiten in de Villa en wordt er deelgenomen aan diverse sponsorevents.

Waarom een samenwerking met Villa Pardoes?
Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een unieke vakantiebeleving aan. Om dit mogelijk te maken zijn sponsors hard nodig. Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken: “We vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Dat doen we vanuit een duurzaam hart en het draagt bij aan onze duurzame strategie. Die wordt organisatie breed gedragen. Zo heeft onze moeder NIBC Bank al jaren samenwerkingen gericht op het steunen van maatschappelijke organisaties met een focus op jongeren en financiën, zoals Stichting Vitalis en de Bank voor de Klas. We zochten een bijzondere samenwerking waar we naast een financiële bijdrage, ook de handen uit de mouwen konden steken. Dat doen we met Villa Pardoes. Daarnaast vinden we de visie van de organisatie erg mooi aansluiten bij onze eigen waarden. Villa Pardoes wil haar gasten ontzorgen en blij maken. Precies iets wat wij ook belangrijk vinden bij Lot Hypotheken.”

Actieve bijdrage
Het afgelopen jaar nam Lot deel aan diverse acties, zoals het pannenkoeken bakken voor de gezinnen, de Winterrun en de Villa Pardoes week waarbij Lot een kaartenactie organiseerde om geld in te zamelen. Ook dit jaar gaan de Lot-medewerkers zich weer actief inzetten. Saskia: “Het is voor ons niet alleen een samenwerking op papier. De betrokkenheid binnen ons bedrijf is groot. We willen er dit jaar voor zorgen dat de bekendheid en bewustwording rondom Villa Pardoes nog groter wordt, binnen en buiten onze sector.”

Gerelateerde artikels

14 september 2022

Kleine aanpassingen, groot effect

Je woning verduurzamen is op allerlei manieren mogelijk. Zo heb ik eerder al geschreven over grotere aanpassingen, zoals de aanschaf van zonnepanelen of een warmtepomp. Hiervoor zou je je hypotheek kun-nen aanpassen of oversluiten. Maar verduurzamen is ook mogelijk met aanpassingen die passen in een kleiner budget. Op die manier draag je toch een steentje bij aan een beter milieu en bovendien bespaar je zo ook op je eigen uitgaven.

Lees meer
16 juni 2022

Starten? Koop slim!

Een nieuw huis kopen? Dat is voor bijna iedereen een ingrijpende en spannende gebeurtenis. Maar voor starters die een eerste woning kopen is dat helemaal het geval. Ik herinner me nog de aankoop van mijn eerste huis: het leuke was de zoektocht, daarna begon het echte werk: taxatie, onderhandelingen, hypotheekgesprekken, bouwdepot, keuringen en verborgen gebreken. De moed zakte ons soms in de schoenen. Gelukkig kregen we de nodige hulp van onze adviseur.

Lees meer
16 december 2021

Geldzaken met Saskia Buursink - GroenerWonen

Terwijl ik deze eerste column voor GroenerWonen schrijf, stormt het in Nederland. Dat is normaal voor de tijd van het jaar, maar steeds vaker hebben we te maken met extreme klimaatomstandigheden, zoals hitte en enorme regenval. Het zijn de bekende, zichtbare gevolgen van de klimaatverandering. Het IPCC-rapport, de klimaatconferentie in Glasgow én alle mediaberichten vertellen een helder verhaal: de aarde warmt in rap tempo op.

 

Lees meer