Lot Hypotheken verlengt samenwerking met Villa Pardoes

Lot Hypotheken verlengt de samenwerking met Villa Pardoes. Afgelopen jaar begon Lot met de samenwerking en nam een hypotheek op huisje ‘Wonderland’. Hierdoor konden gezinnen gedurende het jaar genieten van een zorgeloze vakantie. Ook dit jaar verleent Lot weer een hypotheek, wordt er geholpen met de activiteiten in de Villa en wordt er deelgenomen aan diverse sponsorevents.

Waarom een samenwerking met Villa Pardoes?
Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een unieke vakantiebeleving aan. Om dit mogelijk te maken zijn sponsors hard nodig. Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken: “We vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Dat doen we vanuit een duurzaam hart en het draagt bij aan onze duurzame strategie. Die wordt organisatie breed gedragen. Zo heeft onze moeder NIBC Bank al jaren samenwerkingen gericht op het steunen van maatschappelijke organisaties met een focus op jongeren en financiën, zoals Stichting Vitalis en de Bank voor de Klas. We zochten een bijzondere samenwerking waar we naast een financiële bijdrage, ook de handen uit de mouwen konden steken. Dat doen we met Villa Pardoes. Daarnaast vinden we de visie van de organisatie erg mooi aansluiten bij onze eigen waarden. Villa Pardoes wil haar gasten ontzorgen en blij maken. Precies iets wat wij ook belangrijk vinden bij Lot Hypotheken.”

Actieve bijdrage
Het afgelopen jaar nam Lot deel aan diverse acties, zoals het pannenkoeken bakken voor de gezinnen, de Winterrun en de Villa Pardoes week waarbij Lot een kaartenactie organiseerde om geld in te zamelen. Ook dit jaar gaan de Lot-medewerkers zich weer actief inzetten. Saskia: “Het is voor ons niet alleen een samenwerking op papier. De betrokkenheid binnen ons bedrijf is groot. We willen er dit jaar voor zorgen dat de bekendheid en bewustwording rondom Villa Pardoes nog groter wordt, binnen en buiten onze sector.”

Gerelateerde artikels

11 september 2022

Wat is een duurzame hypotheek?

Je hoort en ziet steeds meer over duurzame hypotheken. Maar wat is nu eigenlijk een duurzame hypotheek? Is het een lening verkregen uit duurzame fondsen, of wordt het geld juist gebruikt voor duurzame woningen. Beide antwoorden zijn juist, maar de term wordt het meest gebruikt als (een deel van) een hypotheek wordt gebruikt voor het verduurzamen van de woning.

Lees meer
14 augustus 2022

In 5 stappen naar duurzaam wonen

Op 28 oktober is de Nationale Klimaatweek van start gegaan. De week die in het teken staat van klimaatbewuster leven, werken én slimmer energie opwekken. Afgelopen week nog werden we met onze neus op de feiten gedrukt; de temperatuur stijgt deze eeuw ten minste 2,7°C. We moeten hier dus met elkaar écht iets aan doen. De Rijksoverheid wil nóg meer burgers en organisaties inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Met de volgende 5 stappen slaag jij er ook in om duurzamer te gaan wonen.

Lees meer
20 juli 2022

Verduurzamen van je bestaande woning - GroenerWonen

Afgelopen periode kozen veel mensen ervoor hun eigen woning te verbouwen. Iedereen zat gedwongen thuis en dan ga je met andere ogen naar je woonomstandigheden kijken. Je wilt immers zo lekker mogelijk
wonen, vooral als je meer dan ooit tijd thuis doorbrengt. Er was ook een stijging te zien in het aantal huishoudens dat naast verbouwwerkzaamheden ook direct de woning verduurzaamde. Onder het mom ‘als
we dan toch gaan verbouwen, kunnen we het slim combineren met verduurzamen’.

 

Lees meer