Beste Hypotheekverstrekker 2023

Lot Hypotheken is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Hypotheekverstrekker onder de 3 jaar! De Gouden Lotus Awards is een initiatief van InFinance. Onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete hypotheekverstrekker. 

"Winnaar Lot Hypotheken krijgt waardering voor de deskundige en oplossingsgerichte medewerkers, de korte stukkenlijst, de snelle doorlooptijden én de scherpe NHG-tarieven. Meerdere adviseurs geven aan goede ervaringen met Lot Hypotheken te hebben in het segment starters, maar ook voor het financieren van woningverduurzaming met rentekorting weet de adviseur de weg naar Lot te vinden", aldus een samenvatting van waarom adviseurs op Lot hebben gestemd.

Nu ook meest duurzame hypotheekverstrekker onder de 5 jaar!

Afgelopen oktober 2023 is Lot Hypotheken ook uitgeroepen tot meest duurzame hypotheekverstrekker onder de vijf jaar van 2023! Dit komt mede doordat Lot zich onderscheidt op haar innovatiekracht. Lot zet zich in om verduurzamen voor bestaande en nieuwe klanten aantrekkelijk te maken. 

Meer weten over deze groene uitreiking, bekijk dan de website van InFinance.

Meer informatie

Gerelateerde artikels

29 december 2023

Hypotheekregels in 2024

Of je nu al een koopwoning hebt of van plan bent om in 2024 te gaan kopen, verbouwen of verduurzamen; lees je goed in over de nieuwe regels en wat ze betekenen voor jouw situatie. Lot zet de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje.

Lees meer
20 juli 2022

Verduurzamen van je bestaande woning - GroenerWonen

Afgelopen periode kozen veel mensen ervoor hun eigen woning te verbouwen. Iedereen zat gedwongen thuis en dan ga je met andere ogen naar je woonomstandigheden kijken. Je wilt immers zo lekker mogelijk
wonen, vooral als je meer dan ooit tijd thuis doorbrengt. Er was ook een stijging te zien in het aantal huishoudens dat naast verbouwwerkzaamheden ook direct de woning verduurzaamde. Onder het mom ‘als
we dan toch gaan verbouwen, kunnen we het slim combineren met verduurzamen’.

 

Lees meer
04 december 2023

Hoe werkt een renteaanbod?

Heb je een fijn huis gevonden én is je bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Tijd om je hypotheek écht te gaan regelen. Samen met je hypotheekadviseur maak je de definitieve keuze voor een passende hypotheek en vervolgens vraagt diegene een renteaanbod voor je aan. Maar wat is een renteaanbod precies? Wat is het verschil tussen een renteaanbod en een hypotheekofferte? En waar moet je op letten?

Lees meer