Extra aflossen loont!

Hoe fijn zou het zijn als je maandelijkse woonkosten wat omlaag kunnen? Zodra klanten naar een lagere risicoklasse verhuizen, belonen we de aflossingen met een lagere hypotheekrente. Extra aflossen doen ze simpel via iDeal in hun eigen hypotheekomgeving MijnLot of via de app.

Tiny House Met Woontoren 600 X 600 Lot Hypotheken

Hoe werkt het?

Vergoedingsvrij extra aflossen

Bij Lot kan ieder jaar tot 15% van het hypotheekbedrag vergoedingsvrij worden afgelost. Lost de klant uit eigen middelen af, dan is dit tot 100% vergoedingsvrij.

Meer aflossen dan gepland?

Wil de klant meer aflossen dan 15% en wordt dit niet uit eigen middelen gedaan, dan betaalt de klant mogelijk een vergoedingsrente.

Gemak dient de mens

Extra aflossen is zo gepiept via iDeal in de persoonlijke MijnLot omgeving. Daarnaast heeft de klant direct inzicht in wat het effect van extra aflossen is. Bijvoorbeeld wat de eventuele vergoedingsrente is en wat de nieuwe maandlasten worden.

Inzicht in actuele klantdata

Wist je dat je via E-adviseur gebruik kunt maken van de handige meekijkfunctie in de klantomgeving MijnLot? Met meer inzicht in de actuele klantdata wordt adviseren en actief klantbeheer nog makkelijker.

Vragen over extra aflossen?

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.