Actuele klantdata bekijken in E-adviseur

Via E-adviseur kun je eenvoudig actuele klantdata bekijken, daarnaast is het mogelijk om mee te kijken in de klantomgeving MijnLot. Je vraagt eenvoudig toestemming aan de klant via E-adviseur en de klant kan met één druk op de knop het verzoek toestaan. Met meer inzicht in je actuele klantgegevens wordt adviseren en actief klantbeheer nog makkelijker.

Stappen toestemming vragen

Toestemming vragen via E-adviseur

Via E-adviseur kun je gemakkelijk een toestemmingsverzoek naar de klant sturen. We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet.

Heb je nog geen E-adviseur account? Vraag deze aan bij Stater.

Aanvraag beantwoorden vanuit de klant

Wanneer je via E-adviseur toestemming vraagt aan de klant, krijgt de klant een e-mail en een melding in MijnLot. Via deze melding kan de klant met één druk op de knop toestemming verlenen. Via dit bestand kan je zien op welke manier de klant het verzoek ontvangt en welke stappen doorlopen worden om op je verzoek te reageren.

Initiatief vanuit de klant om toestemming te geven

Via MijnLot kan een klant ook zelf toestemming verlenen, zonder dat je een verzoek hebt verzonden in E-adviseur. Handig als je bijvoorbeeld tijdens een persoonlijk gesprek de klant hebt gevraagd toestemming te verlenen. De klant kan toestemming verlenen via MijnLot. Wanneer de klant toestemming verleent, ontvangen jij en de klant een bevestigingsmail. 

Heb je vragen?

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.