Villa Pardoes En Lot Verlengen Samenwerking

Verlenging samenwerking Villa Pardoes

Lot Hypotheken verlengt de samenwerking met Villa Pardoes. Afgelopen jaar begon Lot met de samenwerking en nam een hypotheek op huisje ‘Wonderland’. Hierdoor konden gezinnen gedurende het jaar genieten van een zorgeloze vakantie. Ook dit jaar verleent Lot weer een hypotheek, wordt er geholpen met de activiteiten in de Villa en wordt er deelgenomen aan diverse sponsorevents.

Waarom een samenwerking met Villa Pardoes?Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een unieke vakantiebeleving aan. Om dit mogelijk te maken zijn sponsors hard nodig. Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken: “We vinden het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Dat doen we vanuit een duurzaam hart en het draagt bij aan onze duurzame strategie. Die wordt organisatie breed gedragen. Zo heeft onze moeder NIBC Bank al jaren samenwerkingen gericht op het steunen van maatschappelijke organisaties met een focus op jongeren en financiën, zoals Stichting Vitalis en de Bank voor de Klas. We zochten een bijzondere samenwerking waar we naast een financiële bijdrage, ook de handen uit de mouwen konden steken. Dat doen we met Villa Pardoes. Daarnaast vinden we de visie van de organisatie erg mooi aansluiten bij onze eigen waarden. Villa Pardoes wil haar gasten ontzorgen en blij maken. Precies iets wat wij ook belangrijk vinden bij Lot Hypotheken.”

Actieve bijdrage

Het afgelopen jaar nam Lot deel aan diverse acties, zoals het pannenkoeken bakken voor de gezinnen, de Winterrun en de Villa Pardoes week waarbij Lot een kaartenactie organiseerde om geld in te zamelen. Ook dit jaar gaan de Lot-medewerkers zich weer actief inzetten. Saskia: “Het is voor ons niet alleen een samenwerking op papier. De betrokkenheid binnen ons bedrijf is groot. We willen er dit jaar voor zorgen dat de bekendheid en bewustwording rondom Villa Pardoes nog groter wordt, binnen en buiten onze sector.”