Lot Hypotheken breidt mid-office activiteiten uit met volmacht VCN HypotheekService

Den Haag, 3 maart 2022 – Vanaf vandaag breiden Lot en VCN HypotheekService hun bestaande distributie samenwerking uit met een volmacht. Hiermee kan VCN HypotheekService hypotheekaanvragen van Lot Hypotheken direct zelf beoordelen en accepteren.

Uitbreiding

Lot Hypotheken werkt sinds de lancering in 2020 samen met BCM Global en Stater voor haar mid-office activiteiten. Saskia Buursink, Directeur Lot Hypotheken: “Met BCM Global en Stater hebben we in de afgelopen 2 jaar een succesvolle samenwerking gerealiseerd, met zeer goede resultaten. Nu gaan we onze activiteiten op dezelfde wijze uitbreiden naar VCN HypotheekService. Daar zijn wij erg blij mee. Met VCN HypotheekService voegen wij nog een gewaardeerde partner toe die onze visie op klantbeleving deelt.

”Hypotheekproces en dienstverlening

Paul van Polanen, Business Manager Operations bij Lot Hypotheken, ziet VCN HypotheekService als een mooie aanvulling op de al bestaande partnerships. “Een helder en snel hypotheekproces is samen met onze dienstverlening een van de voornaamste assets van Lot. Het is een belangrijke drijfveer voor adviseurs om voor ons te kiezen. Ook binnen de samenwerking met VCN HypotheekService vormt dit een van de belangrijkste pijlers. Samen hebben we het proces goed neergezet zodat een top klantbeleving gerealiseerd kan worden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Trotse partner

Ook VCN HypotheekService is erg blij met de uitbreiding op de samenwerking. Yassine Bentmim, Operationeel Directeur VCN HypotheekService, licht toe: “Wij zien onder intermediairs al langere tijd de vraag naar Lot. We zijn dan ook trots dat wij Lot nu als volmacht aanbieder kunnen toevoegen. Wij zijn er uitstekend toe in staat om de Lot belofte waar te maken. Een vast team van acceptanten gaat zorgen voor de bekende snelle, voorspelbare en klantgerichte acceptatie van de Lot hypotheken.”

VCN HypotheekServiceVCN

HypotheekService is de koepelorganisatie van hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. VCN HypotheekService biedt oplossingen op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Paul En Saskia Lot