Huismerk en Lot Hypotheken gaan samenwerken

HOORN, 19 september 2022 - Vanaf vandaag breidt Huismerk haar hypotheekassortiment uit met Lot Hypotheken. De acceptatie van de hypotheekaanvragen van Lot Hypotheken wordt daarnaast uitbesteed aan de ervaren serviceorganisatie MO.servicing. Voor alle aangesloten advieskantoren van Huismerk geldt dat zij nu ook toegang krijgen tot Lot Hypotheken.

De samenwerking met Huismerk en MO.servicing is volgens Saskia Buursink, directeur, een logische stap om de groeidoelstellingen van Lot Hypotheken te kunnen realiseren. “We verwachten dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Buursink. De kwaliteit die de aangesloten kantoren van Huismerk leveren én de snelle afhandeling vande hypotheekaanvragen door MO.servicing hebben de doorslag gegeven in de keuze voor Huismerk en MO.servicing.

Edsel de Graaf, directeur van Huismerk, is er trots op dat Lot Hypotheken met deze keuze de kwaliteit van MO.servicing en de aangesloten Huismerk kantoren bevestigt. Met Lot Hypotheken breidt Huismerk haar hypotheekassortiment uit naar 30 aanbieders van hypotheken, waarvan 15 ook een volmacht hebben gegeven aan MO.servicing.

Over Lot Hypotheken

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder gelanceerd in 2020 door NIBC Bank in Den Haag. Lot biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen.

Over Huismerk

ROMEO biedt sinds 2015 innovatieve en relatiegedreven formules in de financiële dienstverlening. De organisatie richt zich met Huismerk op financieel adviseurs die worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het bedrijfsonderdeel MO.servicing verleent midoffice diensten voor en namens de hypotheekaanbieders.

Huismerk En Lot Hypotheken