Werken bij...

Wil jij werken bij een jonge, ambitieuze hypotheekaanbieder die iedere dag mensen blij wil maken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zoeken een ervaren Lead Business Operations (36-40 uur per week)

Wie zoeken wij?

Onze ideale collega is een enthousiaste professional met excellente kennis van de hypotheekmarkt en hypotheken. Je denkt vanuit de klant en hebt ervaring met het aansturen van een midoffice of vergelijkbare teams. Je hebt je netwerk op orde en beschikt over de vaardigheden om mensen en teams uit verschillende disciplines te verbinden. Je stimuleert en overtuigt waarbij je de belangen van verschillende stakeholders in het oog houdt. Je beweegt je goed op zowel operationeel als strategisch niveau en houdt je ook staande in gesprek met (externe) directies. Je bent gedreven om de beste klantbeleving te realiseren en komt met initiatieven voor verbetering en vernieuwing op het gebied van proces en dienstverlening die helpen onze doelen te behalen.

Beschrijving

Bij Lot maken we klanten blij. Dat doen we door onze hypotheken eenvoudig te houden, een aantrekkelijke rente te bieden en te zorgen dat de klant geen verrassingen achteraf krijgt of tegen ingewikkeld gedoe aanloopt. Jij bent binnen het team vooral verantwoordelijk om deze laatste belofte waar te maken. Iedere dag zetten we alles op alles om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Jij zorgt ervoor dat de klanten en adviseurs zowel in het aanvraagproces als in beheer een top bediening krijgen.

Wat zoeken wij in jou?

 • Een vrolijke doorzetter
 • Je denkt vanuit de klant
 • Je werkt zelfstandig en toont eigenaarschap
 • Open en communicatief vaardig
 • Ambitieus, ondernemend en initiërend
 • Je bent analytisch, kritisch en resultaatgericht
 • Een teamspeler
 • Je voert de regie en stakeholdermanagement is je tweede natuur
 • Specialistische kennis op het gebied van hypotheekprocessen en de acceptatie van hypotheken
 • Een uitgebreid netwerk in de branche
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Relevante vakdiploma’s waaronder WFT Hypothecair krediet (of bereid deze te halen)

Wat hebben wij jou te bieden?

NIBC is een relatief kleine bank met een dynamische en informele cultuur. Je zult direct een impact maken op zowel de bank als haar klanten. Als Lead Business Operations Lot hypotheken binnen NIBC krijg je direct verantwoordelijkheden, word je bloot gesteld aan het senior management en word je de mogelijkheid geboden om te begrijpen hoe een bank werkt. Dit is een unieke mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en ontwikkelen. Daarnaast koesteren we onze ondernemende en vindingrijke cultuur door het aanbieden van flexibele apparaten en werkplekken. Hierdoor kun je werken waar en wanneer je wilt, wat leidt tot een betere performance en werk/privé balans.

Het team

Je komt te werken in het Asset Management Team van de Retail Bank van NIBC. Hier ligt de commerciële en operationele aansturing van Lot. Het is een klein team van 5 enthousiaste professionals waarbij veel en nauw wordt samengewerkt met andere teams binnen NIBC.

Verdere informatie/solliciteren

Ben je enthousiast geworden en ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de website van NIBC Bank.

Via de ‘apply’ knop kom je direct op de Quick Apply-pagina. Hier kun je je cv uploaden. Het systeem haalt direct de nodige informatie uit je cv. Let op dat je verderop in het sollicitatieformulier een mogelijkheid krijgt nog meer documenten te uploaden. Vergeet niet je motivatiebrief toe te voegen. In plaats van een motivatiebrief kun je een 2-minuten durende video waarin je je motivatie toelicht meesturen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor verdere informatie over de procedure kun je contact opnemen met de HR Infodesk via askhr@nibc.com. Voor verdere informatie over de positie kun je contact opnemen met Frits van der Scheer, via Frits.van.der.Scheer@nibc.com of Saskia Buursink via saskia.buursink@nibc.com.

Solliciteer direct